Statafels Huren

Geeft u binnenkort een feestje en bent u op zoek naar statafels? Bij Jumping Zaanstad kunt u statafels huren. Wij beschikken over een groot aantal statafels en komen ze bij u thuis afleveren. U kiest de tafels uit en bepaalt wanneer en waar u de statafels nodig heeft. Vervolgens maken wij een afspraak met u en leveren wij de statafels op de door u gekozen plaats. Uiteraard komen we de statafels na afloop ook weer ophalen. Dat is voor u weer een zorg minder. Indien gewenst verhuren wij ook linnengoed bij de statafels. De keuze is aan u.

Jumping Zaanstad beschikt over een groot aantal tafels. Biertafels, klaptafels, buffettafels en noem het maar op. Ook voor statafels bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot aantal statafels, dus als u graag meerdere tafels huurt, is dat uiteraard ook mogelijk. Wanneer u meerdere tafels nodig heeft of wanneer u de tafels voor een langere periode wenst te huren, kunt u zelfs informeren naar onze speciale prijzen.

Wij verhuren ook linnengoed bij de statafels. Dus wilt u graag tafelhoezen bij de tafel(s), dan kan dat. De chique variant met plooi is verkrijgbaar in de kleuren ecru, donkerblauw en bordeaux rood. De stretch variant van de statafelhoezen is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, blauw (marineblauw en babyblauw), bordeaux rood, zwart, ecru en limegroen.

Statafels komen tijdens een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of andere feestelijke gelegenheid altijd goed van pas. Op de statafels kunnen uw gasten hun drankje kwijt en u kunt er wat hapjes op neerzetten. De tafels nemen echter maar weinig ruimte in beslag, wat voor u weer een voordeel is. Heeft u interesse in het huren van statafels? Neem dan nu contact met Jumping Zaanstad op. Wij helpen u graag verder.