Partytent 4x4 huren

Bent u op zoek naar een partytent met de afmetingen 4x4? Dan kunt u bij Jumping Zaanstad terecht. Met een partytent creëert u net dat stukje extra ruimte. Bovendien schept de aanwezigheid van een 4x4 partytent een gezellige sfeer. Plaats statafels of picknicktafels in de partytent en u heeft er een extra grote ruimte bij waar mensen lekker kunnen genieten van wat te eten of drinken. Jumping Zaanstad verhuurt allerlei verschillende maten partytenten. Ook voor partytenten van 4 meter breed en 4 meter lang (4x4) zit u bij ons goed.

Kleine tuin, veel extra ruimte
Een partytent is niet alleen handig in de zomer tijdens een tuinfeest, ook in de winter kan een 4x4 partytent uitkomst bieden tijdens een feest. Indien uw tuin niet erg groot is, voldoet de 4x4 partytent perfect. Deze kleine tent kunt u in vrijwel alle tuinen plaatsen. Ook als uw tuin niet erg groot is, kunt u deze partytent kwijt. Viert u binnenkort een verjaardag, een familiefeest of een kinderfeestje? Bij ons kunt u een 4x4 partytent huren. De partytent wordt met tocht- en modderflappen geleverd. Ook de haringen, scheerlijnen en spanbanden worden bezorgd bij de 4x4 partytent. Is de temperatuur buiten niet erg aangenaam? Dan kunt u ervoor kiezen om ook heaters bij ons te huren. De heaters kunnen in de partytent geplaatst worden en zorgen ervoor dat niemand het koud krijgt.

Feestartikelen
Als u voor Jumping Zaanstad kiest, kunt u alle maten partytenten huren: variërend van 4x4 tot 10x5. Voor een overzicht van ons assortiment kunt u uiteraard een kijkje nemen op de website. Wij verhuren namelijk niet alleen 4x4 partytenten, maar ook andere feestartikelen. Dus ook wanneer u heaters of extra statafels of picknicktafels nodig heeft kunt u contact met ons opnemen. En dat is nog lang niet alles! Op onze site vindt u ons uitgebreide assortiment inclusief de prijzen. Wilt u onze feestartikelen voor een langere periode huren? Ook dat is mogelijk. Op een dag naar keuze komen wij alle spullen bij u thuis bezorgen. Alle partytenten zetten wij zelfs voor u op. U heeft er dus geen omkijken naar!

Kleine partytenten, grote partytenten en allerlei andere feestbenodigdheden: bij Jumping Zaanstad is alles te huur. Indien gewenst komen wij alles op de dag van het feest bij u thuis bezorgen. Partytenten worden bovendien ook door ons opgezet. Hier betaalt u een klein bedrag voor, maar dat betekent ook dat u alles uit handen kunt geven en u geen zorgen hoeft te maken. Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen.