Partytent 6x3 Huren

Geeft u binnenkort een tuinfeest? Dan kunt u een 6x3 partytent in de tuin plaatsen. Bij regen of wind bent u er toch van verzekerd dat het een gezellig feest wordt. Niemand heeft last van vervelende weersomstandigheden wanneer het weer een keer tegenzit: de 6x3 partytent biedt de oplossing. De partytenten van Jumping Zaanstad zijn bestand tegen allerlei weersomstandigheden. Dat betekent dat u ook in de winter een partytent kunt huren bij Jumping Zaanstad. Eventueel kunt u nog kleine en grote heaters bij ons huren, zodat er een aangename temperatuur in de partytent hangt terwijl het daarbuiten akelig koud is. De mogelijkheden bij Jumping Zaanstad zijn eindeloos.

Verschillende formaten partytenten
Jumping Zaanstad verhuurt partytenten in allerlei soorten en maten. Bent u op zoek naar een partytent van 6 meter lang en 3 meter breed (6x3)? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Indien u over een vrij lange tuin beschikt, is deze partytent zeer geschikt. Maar ook wanneer u graag een langwerpige tent in de tuin wilt zodat er nog een pad langs de partytent loopt, is de 6x3 partytent aan te raden. Kiest u toch voor een ander formaat partytent? Ook dan zit u bij ons goed. Wij verhuren namelijk ook de volgende afmetingen partytenten: 4x4, 6x4, 8x4 en 10x5. De maat is uiteraard afhankelijk van de grote van de tuin. Houd er rekening mee dat er nog ruimte rondom de 6x3 partytent moet zijn, zodat mensen rondom kunnen lopen en zodat er eventueel scheerlijnen vastgezet kunnen worden om de partytent te beschermen tegen weer en wind.

Extra service Jumping Zaanstad
Heeft u ervoor gekozen om bij ons een partytent te huren? Dan zorgen wij ervoor dat de 6x3 partytent op de afgesproken dag en tijd bezorgd wordt. Ook worden onze partytenten uitsluitend door ons personeel opgezet. Dit betekent dat u er geen omkijken naar heeft. Op de dag van het tuinfeest staat de partytent op tijd klaar, u kunt alles uit handen geven. Ideaal, want u zult wel het een en ander te regelen hebben voordat de gasten arriveren. Voor het bezorgen en het plaatsen van de 6x3 partytent vragen wij een klein bedrag. Dit is het echter meer dan waard. Het bespaart u tijd en energie. Bovendien hebben onze werknemers ervaring in het opzetten van de partytenten. Wat voor u een onmogelijke opgave lijkt, wordt door onze werknemers in een mum van tijd geregeld.

Natuurlijk is een partytent niet alleen geschikt voor verjaardagen, afscheidsfeestjes of andere feestelijke gelegenheden. Ook wanneer u wilt dat iets tijdelijk droog staat in de tuin kunt u een partytent voor een langere periode in uw tuin plaatsen. U kunt er namelijk ook voor kiezen om de partytent of partytenten voor een langere periode te huren. Vraag gerust naar de mogelijkheden, dan kunnen wij u ook meer vertellen over de kortingen. Heeft u interesse in de huur van onze partytenten? Neem dan gerust contact met ons op zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.