Partytent 6x4 Huren

Als u op zoek bent naar een 6x4 partytent, zit u bij ons goed. Jumping Zaanstad verhuurt alles op het gebied van feestartikelen. Ons assortiment varieert van partytenten en springkussens tot champagneglazen en limonadefonteinen. Of u nu een feestje voor de kinderen organiseert of graag de familie uitnodigt voor een speciale gelegenheid: bij ons kunt u alles huren om de dag te doen slagen. Kijk rond op onze website voor het assortiment aan partybenodigdheden of neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Goed of slecht weer
De 6x4 partytent van Jumping Zaanstad is te huur per dag, maar ook voor meerdere dagen. Al onze 6x4 partytenten zijn wit van kleur en worden compleet geleverd. Dit betekent dat de tent inclusief zijwanden geleverd wordt, deze zijn echter afneembaar. Als het een zonnige dag is kunt u ervoor kiezen om de zijwanden niet aan de partytent te bevestigen. Dat maakt het makkelijk in en uit te lopen. Ook staan de hapjes en drankjes in de partytent goed afgeschermd, terwijl iedereen wel lekker kan genieten van de zon. Is het slecht weer? Dan raden wij u aan om de zijwanden aan de 6x4 partytent te bevestigen. Bij kou kunt u eventueel nog een of meerdere heaters huren, zodat de gasten geen kou lijden.

Kwaliteit 6x4 partytent
Iedere zijwand bestaat uit drie vensters. Als u ervoor kiest om de zijwanden wel aan de partytent te bevestigen kunt u ten alle tijden naar buiten kijken. Ook is er altijd lichtinval, wat ervoor zorgt dat het binnenin de 6x4 partytent erg ruimtelijk is. Aan de partytent zitten tocht- en modderflappen vast. Uiteraard leveren wij bij al onze partytenten haringen, scheerlijnen en spanbanden. Indien het slecht weer wordt, kunt u de tent extra goed vastzetten. Onze tenten zijn van een goede kwaliteit, maar bij slecht weer zetten wij de tent extra goed vast. In Nederland is er niets zo onvoorspelbaar als het weer, dus de scheerlijnen en spanbanden die bij de 6x4 partytent geleverd worden kunnen goed van pas komen.

Over het algemeen bezorgen wij onze partybenodigdheden gewoon thuis. Huurt u ook een partytent bij ons? Dan zorgen wij ervoor dat de partytent goed geplaatst wordt. Dat bespaart u weer tijd. Bovendien zetten wij regelmatig partytenten op en weten wij hoe dit moet. Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Kiest u ervoor om ook overige feestartikelen bij Jumping Zaanstad te bestellen? Dan zorgen wij ervoor dat deze partybenodigdheden op de dag van het feest bij u thuis bezorgd worden, tegelijk met de 6x4 partytent. Uiteraard beschikken wij ook over andere maten partytenten. U kunt op onze website een kijkje nemen bij ons assortiment. Voor vragen kunt u uiteraard ook altijd contact met ons opnemen.