Partytent 8x4 huren

Is de ruimte voor uw volgende feest groot genoeg voor een 8x4 partytent? Dan kunt u dit formaat partytent bij ons huren. Jumping Zaanstad beschikt over vijf verschillende formaten partytenten: van klein tot groot. U meet de ruimte op die u heeft en wij bezorgen de juiste partytent voor u op de dag van de feestelijke gelegenheid. Heeft u nog meer feestartikelen nodig? Ook voor heaters, statafels, beertenders en koelkasten bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment is zeer uitgebreid en wordt regelmatig aangepast aan de wensen van onze klanten. Interesse? Neem dan een kijkje op onze website.


Kosten besparen
Steeds meer mensen huren een partytent bij Jumping Zaanstad. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een partytent te kopen wanneer u van plan bent een feest te organiseren. U dient er echter wel rekening mee te houden dat een partytent van goede kwaliteit dient te zijn om een lange tijd mee te kunnen gaan. Bovendien is een 8x4 partytent vrij prijzig. Daarom is het goedkoper om een 8x4 partytent te huren. Kiest u voor Jumping Zaanstad, dan komen wij de partytent op de dag van de feestelijke gelegenheid bij u thuis bezorgen en plaatsen.


Bezorging partytenten
Wij zorgen er altijd voor dat de partytent voor u bezorgd en geplaatst wordt. Wat voor u een hele opgave is, is voor ons een fluitje van een cent. Hier betaalt u een kleine bijdrage voor, maar het betekent wel dat u alles met een gerust hart aan ons over kunt laten: u kunt zich op de andere voorbereidingen richten. Heeft u ervoor gekozen om bijvoorbeeld heaters en statafels bij de partytent te huren? Ook dan komen wij deze partyartikelen op de door u gekozen dag bezorgen. Al onze partytenten zijn van uitstekende kwaliteit en worden volledig compleet geleverd. U heeft er geen omkijken naar.


De witte 8x4 partytenten zijn 8 meter lang en 4 beter breed. De zijwanden zijn afneembaar, dus bij lekker weer kunt u ervoor kiezen de zijwanden overdag te verwijderen. Koelt het af? Dan kunt u de zijwanden weer gemakkelijk aan de 8x4 partytent bevestigen. In iedere zijwand zitten vier vensters, zodat u vanuit de partytent naar buiten kunt kijken en zodat er genoeg licht in de tent valt. Is het slecht weer? Dan zullen wij de partytent extra goed vastzetten met de meegeleverde scheerlijnen, spanbanden en haringen. Uiteraard plaatsen wij dan ook de tocht- en modderflappen voor u aan de 8x4 partytent. Wilt u bij ons een partytent huren? Neem dan contact met ons op.