Brandwerende partytent huren

Brandwerende partytent huren

Steeds meer mensen huren een partytent wanneer zij een feest organiseren. Buiten het feit dat u een stukje extra sfeer creëert, zorgt u er ook voor dat er genoeg ruimte is voor al uw gasten om warm en droog te staan. Tijdens een barbecue, tuinfeest of etentje is het echter wel belangrijk dat de tenten ook beveiligd zijn tegen brand. Geen enkele tent is uiteraard volledig beveiligd tegen vlammen, maar wij beschikken wel over brandwerende partytenten. Deze brandwerende partytenten laten brand vertraagd door. Kies voor veiligheid, kies voor brandwerende partytenten van Jumping Zaanstad.

Beveiligd tegen brand
Wanneer u een barbecue organiseert voor uw vrienden of wanneer u kaarsjes op de statafels binnen de partytent plaatst voor de gezelligheid, dan is het uw verantwoordelijkheid om ervoor de zorgen dat deze hete voorwerpen niet in contact komen met het tentdoek van de partytent. De kans dat er brand uitbreekt is klein, maar het kan altijd gebeuren. Daarom is het aan te raden om voor brandwerende partytenten te kiezen. Brandwerende partytenten zijn van een materiaal gemaakt dat ervoor zorgt dat brand vertraagd doorgelaten wordt. Indien het toch mis gaat, heeft u voldoende tijd om samen met de gasten te vertrekken en de brandweer te waarschuwen. Uiteraard gaan we er vanuit dat dit niet nodig is, maar u kunt maar beter op alles voorbereid zijn.

Overal op voorbereid
Wilt u uw tuin voor een avond of voor meerdere avonden voorzien van een partytent, zodat iedereen droog en beschut kan staan? Of wilt u graag een partytent huren, zodat u er zeker van bent dat u op alle weersomstandigheden bent voorbereid? Kies er dan voor om uw partytent bij een professioneel bedrijf te huren, zodat u verzekerd bent van kwalitatief goede brandwerende partytenten. Zo kiest u net voor een beetje extra veiligheid. Wilt u in de winter of tijdens een koude herfst- of lentedag een partytent in de tuin plaatsen? Dan kunt u bij ons ook heaters huren om de tempratuur in de brandwerende partytent comfortabel te houden.

Jumping Zaanstad verhuurt partytenten in verschillen maten. De kleinste partytent is 4 meter lang en 4 meter breed, de grootste partytent is wel 10 meter lang en 5 meter breed. U kunt voor de partytent kiezen die u nodig heeft en die op de feestlocatie zal passen. Heeft u nog meer partybenodigdheden of feestartikelen nodig? Kijk dan rond op onze website voor ons assortiment. Wij beschikken over allerlei feestartikelen, zoals statafels, picknicktafels/biertafels, barbecues, limonadefonteinen, glazen, dienbladen, koelkasten, heaters en noem het maar op. Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor vragen. Wij helpen u graag.