Geluidsinstallatie huren

Een feest is pas echt compleet als de juiste muziek aanwezig is. U kunt ervoor kiezen om een band in te huren. Misschien een Nederlandse artiest? Of anders een regionaal bandje? Maar voor een goede artiest moet u toch al snel diep in de buidel tasten. En eigenlijk is dat helemaal niet nodig. Met een goede geluidsinstallatie zal iedereen kunnen genieten van de muziek die bij de speciale gelegenheid past. Bovendien kunt u gedurende de avond lekker afwisselen, want u bepaalt wat er gedraaid wordt. Zorgt u voor de muziek, dan zorgen wij voor een goede geluidsinstallatie.

Muziek zorgt voor een gezellige sfeer op een feest of feestelijke gelegenheid. Bij Jumping Zaanstad kunt u een geluidsinstallatie huren. De geluidsinstallaties van Jumping Zaanstad zijn gegarandeerd van goede kwaliteit. Bovendien zijn de geluidsinstallaties van alle gemakken voorzien. Heeft u uw muziek op een CD staan? Dan kunt u de CD gewoon in de muziekinstallatie plaatsen. Maar ook muziek van een MP3 speler kan gewoon via de geluidsinstallatie afgespeeld worden. Onze muziekinstallaties zijn voorzien van een USB aansluiting, een draadloze microfoon en een verstelbaar statief. De ingebouwde accu gaat ruim zes uur mee. Dit betekent dat u de geluidsinstallatie op vrijwel alle locaties kunt plaatsen, zonder dat er een stroomvoorziening in de buurt hoeft te zijn. Wordt het te fris buiten en verhuisd u met het feestelijke gezelschap naar binnen? Dan kunt u de geluidsinstallatie gemakkelijk mee verhuizen: de installatie is namelijk verrijdbaar.

Indien gewenst komen wij de geluidsinstallatie zelf op de feestlocatie bezorgen. Uiteraard wordt de muziekinstallatie na afloop ook weer door ons personeel opgehaald. Heeft u interesse in het huren van een geluidsinstallatie? Neem dan nu contact met Jumping Zaanstad op. Wij helpen u graag verder.