Springkussen Huren

Springkussen huren

Bent u op zoek naar een verhuurbedrijf van springkussens? Dan bent u bij Jumping Zaanstad aan het juiste adres. Wij verhuren springkussens in allerlei soorten, maten en prijsklassen. De springkussens zijn gegarandeerd veilig, waardoor u met een gerust hart vanaf de zijkant kunt toekijken. Bovendien zorgen wij ervoor dat de door u gehuurde springkussens op de afgesproken tijd en plaats geleverd worden. En natuurlijk hoeft u zich geen zorgen te maken over het plaatsen en opzetten van het springkussen: ook dat regelen wij voor u. Het enige wat u hoeft te doen is een leuk springkussen uitzoeken voor de feestelijke gelegenheid. De rest kunt u aan ons over laten.

Ons assortiment aan springkussens is zeer uitgebreid. Voor de kinderen bieden wij een ruime keuze aan thema springkussens. De meisjes kunnen lekker spelen op de prinsessenslide of in het rapunzel kasteel. De jongens spelen misschien liever op de mini western slide of in de ballenbak. En wat dacht u van een mega grote stormbaan? De stormbanen variëren van 14 meter lang tot 21 meter lang. Dit betekent dat er voor alle leeftijdscategorieën een leuke stormbaan tussen zit. Wie is er sneller? En wie kan de hindernissen op de stormbaan aan? U zult zien dat dit voor veel plezier bij de kinderen zorgt. U heeft er geen omkijken meer naar, terwijl de kinderen de dag van hun leven hebben. Wat wilt u nog meer?

Uiteraard is ons assortiment zeer uitgebreid. Op onze website kunt u een indruk krijgen van de door ons verhuurde springkussens. Dit is echter niet alles. Heeft u interesse in het huren van een springkussen? Neem dan nu contact met Jumping Zaanstad op. Wij helpen u graag verder.

Wij bezorgen in; Zaandam, Oostzaan, Westzaan, Wormerveer, Wormer, Krommenie, Assendelft, Jisp, Landsmeer, Heerhugowaard, Purmerend, Alkmaar, Heiloo, Volendam, Edam, Zwaag, Hoorn, Uitgeest, Amsterdam Noord, Castricum, Haarlemmermeer, Hoofddorp, Haarlem, Zaandijk, Koog aan de Zaan, Saendelft, Diemen, Amsterdam Zuid, Wormerland, Waterland en omstreken. Staat u woonplaats er niet tussen neem dan contact met ons op!

 

Klik op de onderstaande link om naar de verhuurpagina te gaan;

Klik hier om een springkussen te huren