Opblaasfiguren Huren

Opblaasfiguren huren

Ziet iemand van uw familie binnenkort Sarah of Abraham? Of is er een baby geboren in de familie? Of gaan die vrienden elkaar nu toch echt het jawoord geven? Kortom; valt er iets te vieren in uw familie- en/of kennissenkring? Dan kan een van onze opblaasfiguren niet ontbreken. Sommige gebeurtenissen maak je maar een keer mee in het leven. Op zulke momenten is het tijd om goed uit te pakken; met onze opblaasfiguren van gemiddeld 3,5 meter hoog zal de hele omgeving weten dat het bij u thuis groot feest is.

Met een ruim assortiment aan opblaasfiguren zal er bij ons altijd een geschikt opblaasfiguur voor iedere speciale gelegenheid tussen zitten. Zo beschikken wij over een Sarah en Abraham voor wanneer er iemand in de familie de 50 heeft bereikt en babyfiguren en ooievaren speciaal voor de geboorte van een nieuw familielid. Maar daarnaast bieden wij u ook een ruim assortiment aan opblaasfiguren speciaal op het huwelijk gericht. Denkt u bijvoorbeeld aan een opblaasfiguur van een bruidspaar of een trouwboog, maar u kunt er ook voor kiezen een geheel trouwpakket te huren, bestaande uit een witte loper, twee skydancers, afzetpaaltjes om de witte loper af te zetten en een trouwstel en trouwboog.

Daarnaast bieden wij ook opblaasfiguren voor de kinderen. Viert uw zoon of dochter binnenkort een kinderfeestje? Door het huren van een opblaasfiguur in de vorm van een jungleboog of een kidsfunpleinboog maakt u het feest van uw kind natuurlijk absoluut onvergetelijk. En het huren van een opblaasfiguur hoeft absoluut niet veel te kosten. Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten.

Dus heeft u binnenkort iets te vieren? Wilt u uw vrienden of familie verrassen met een opvallend, groot opblaasfiguur? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag verder.