Luchtkussen Huren

Luchtkussen huren

Geeft u binnenkort een feest waarbij u jong en oud wilt vermaken? Huur dan een luchtkussen. Jumping Zaanstad beschikt over allerlei soorten en maten luchtkussens. U kunt kiezen voor een luchtkussen met een bepaald thema voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen bieden wij leuke luchtkussens te huur aan. Voor meer informatie over ons assortiment en de prijzen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Het assortiment aan luchtkussens van Jumping Zaanstad is zeer uitgebreid. Dus heeft u binnenkort iets te vieren? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact met ons op. Wij beschikken over luchtkussens voor jong en oud. De kleintjes kunnen zich vermaken op een luchtkussen in de vorm van een dolfijn, olifant of voetbal. Of misschien durven ze wel lekker te spelen op het luchtkussen in de vorm van een tijger, haai of krokodil. Maar natuurlijk kunnen de kinderen ook lekker spelen op een van onze stormbanen. De stormbanen van Jumping Zaanstad variëren van 14 meter lang tot wel 21 meter lang! Durven de kinderen het aan?

En sinds kort is ons assortiment uitgebreid met de schitterende water glijbaan. Tijdens de zomerse dagen kunnen de kinderen zich lekker uitleven op dit luchtkussen van 6,5 meter lang. Bovendien beschikt dit nieuwe luchtkussen over een klein badje waar de kleintjes lekker kunnen afkoelen. De iets oudere kinderen kunnen lekker spelen op de water glijbaan.

Maar dit is uiteraard niet alles. Ook voor de volwassenen verhuren wij een aantal leuke springkussens. Denk bijvoorbeeld aan de voetbalschietschijf. Kunt u het nog? Schop de bal door een van de gaten en scoor zo veel mogelijk punten. Maar pas op: het lijkt vaak moeilijker dan men in eerste instantie zou denken. Bovendien verhuren wij ook een pannaveld van 8 meter breed en 17,5 meter lang. Ook het pannaveld zorgt gegarandeerd voor veel plezier voor jong en oud. Heeft u interesse in het huren van een luchtkussen? Neem dan nu contact met Jumping Zaanstad op. Wij helpen u graag verder. 

Klik hier om een Luchtkussen te huren