Partytent Huren

Partytent huren

Wilt u een partytent huren? Dan bent u bij Jumping Zaanstad aan het juiste adres. Wij verhuren Gecertificeerde brandvertragende PVC Partytenten geschikt voor elke gelegenheid. Ons assortiment partytenten bestaat uit verschillende formaten zo kunt u bij ons terecht voor het huren van een tent 4x3, tent 4x4, tent 6x3, tent 6x4 en tent 8x4. Tevens is het mogelijk om tenten tegen elkaar aan te plaatsen waardoor er een nog grotere en/of bredere tent ontstaat.

Dus u wilt een tent huren in Zaanstad en omgeving dan kunt u bij Jumping Zaanstad terecht voor de beste prijs, kwaliteit en service. Onze medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden bij het huren van een partytent.
Wij begrijpen dat u bij het organiseren van welke viering dan ook er zeker van wilt zijn dat uw feest niet in het water valt, dus met het huren van een tent kunt u er zeker van zijn dat uw gasten lekker droog staan. 

Onze medewerkers zetten de tent voor u op en breken deze ook weer af, hier heef tu dus geen omkijken naar. En als onze planning het toelaat dan leveren wij de tent zelfs 1 dag van tevoren zodat u alle tijd heeft om de tent rustig naar wens in te richten. Dit is een extra service van Jumping Zaanstad en kost u dus niks extra's.

Dus of u een tent wilt huren voor een verjaardag, bruiloft, receptie, bedrijfsfeest, babyshower, doopfeest of welke viering dan ook. Bij Jumping Zaanstad leveren wij de beste service, de beste tenten, de beste kwaliteit voor de beste prijs.

Klik hier om naar de verhuurpagina te gaan van onze partytenten.