Over ons

Het Team van Jumping Zaanstad bestaat uit een groep jonge enthousiaste en tot op het bot gemotiveerde medewerkers die met heel veel plezier elke dag er alles aan doen om van elke viering een feest te maken. Ons motto is dan ook;

"The Only Way To Do Great Work, Is To Love What You Do"

Wij begrijpen als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het organiseren van een verjaardag, babyshower, receptie, bedrijfsfeest, opening etc. Het is daarom van groot belang dat u, uw springkussens, attracties, tenten en partyartikelen huurt bij een betrouwbaar bedrijf waar kwaliteit & service hoog in het vaandel staan.

Wij denken graag oplossingsgericht met ons klanten mee en zijn zeer flexibel, zo leveren wij 7 dagen in de week.

Waar andere bedrijven stoppen gaan wij door, wij leveren niet alleen tot aan de deur maar bouwen de springkussens, stormbanen, attracties en partytenten ook voor u op en bouwen deze ook weer voor u af, hier heeft u dus geen omkijken naar. 


"Great Companies Are Built On Great Products"

Wij zijn constant bezig met het vernieuwen, optimaliseren en uitbreiden van ons assortiment. Zodra er een interessant nieuw product op de markt komt nemen wij deze op in ons assortiment, U bent bij Jumping Zaanstad dus altijd up to date en aan het juiste adres voor de nieuwste producten op het gebied van Kids Fun, Springkussens, Stormbanen, Attracties, Zeskamp en overige spellen. Zo hebben wij onlangs met de Interactieve Playsystems de allernieuwste rage opgenomen in ons assortiment, waarmee er veel leuke competitieve spellen gespeeld kunnen worden.

Onze missie is om de grootste, leukste en beste verhuurbedrijf te worden van heel Noord Holland.